Team Paleis Zaandam

Daphne Jelierse

Werkzaam in: Zaandam

Mijn naam is Daphne Jelierse, 27 jaar oud en woon in de Zuidoostbeemster. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te reizen, uiteten te gaan en andere leuke dingen te doen met vriendinnen en familie. Het werken met kinderen maakt mij erg gelukkig. Om dagelijks hun ontwikkeling mee te maken en hun een vertrouwelijke omgeving te bieden. Ik zal dan ook elke dag aanwezig zijn in het Paleis. Hopelijk tot snel!

Mandy Zoomer

Werkzaam in: Zaandam

Mijn naam is Mandy Zoomer, ik ben 21 jaar oud. Ik woon samen met mijn vader en moeder in Zaandam. Ik heb één broer, die woont in Assendelft. In mijn vrije tijd doe ik het liefst leuke dingen met mijn vrienden en familie! In juli 2018 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding MBO 4, Gespecialiseerd pedagogisch medewerkster. Ik heb het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken en wilde hier ook mijn beroep van maken. Ik vind het super om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen, dit wil ik graag stimuleren door ze een vertrouwde en uitdagende omgeving te bieden. Hopelijk zie ik u snel in ons paleis!

Daisy van Es

Werkzaam in: Zaandam

Ik ben Daisy van Es, 24 jaar en woon in Heemskerk. In juli 2018 heb ik mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. Werken met kinderen is mijn passie. Ik vind het mooi om kinderen te zien ontwikkelen en dat ik een kind daarbij kan helpen vind ik prachtig. Het is dan ook elke dag weer een feest om de kleine blije hoofdjes van kinderen te zien. Hopelijk tot snel in het mooie paleis!

Romy Smit

Werkzaam in: Zaandam

Mijn naam is Romy Smit, ik ben 19 jaar en woon in Zaandam bij mijn moeder en mijn broertje. Ik volg de opleiding pedagogische medewerker niveau 3 BBL, 4 dagen werken en 1 dag in de week naar school. Van maandag t/m donderdag ben ik aanwezig in het paleis en op vrijdag ga ik naar school. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen en uit eten met familie of vrienden. Het werken met kinderen is nooit saai het is erg afwisselend. En van jongs af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde werken, en ze een vertrouwde omgeving wil bieden. Hopelijk tot snel!

Evi van Schilt

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam

Mijn naam is Evi van Schilt en ben 25 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding pedagogisch medewerker- BBL, 4 dagen werken en 1 dag in de week naar school. Van maandag t/m donderdag ben ik aanwezig in het paleis en op vrijdag ga ik naar school. Ik weet zeker dat ik dit met heel veel plezier ga doen. Ik zie alles als een uitdaging en wil ook verder groeien in dit vak om een zo goed mogelijke begeleider voor uw kind te zijn. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen in het Paleis en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Hopelijk zie ik u snel in ons paleis!

Mandy de Ruiter

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam

Ik ben Mandy de Ruiter, 33 jaar oud en woon in Purmerend met mijn 2 dochters van 6 en 12 jaar oud. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn gezin en plan leuke uitjes met mijn vriendinnen. In september '20 begin ik met veel plezier aan de opleiding pedagogisch medewerker. Ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zich veilig te ontwikkelen. Als dit gebeurt in combinatie met de juiste aanmoediging is dat wat mij betreft een gouden combinatie. Ik ben blij en dankbaar dat ik daar via het Kinderdagpaleis dagelijks aan mag bijdragen. Hopelijk tot snel!

Merel Kuijt

Werkzaam in: Zaandam

Mijn naam is Merel Kuijt, 23 jaar oud en ik woon momenteel nog in Oostzaan samen met mijn ouders. Ik heb één tweelingzus die in Zaandam met haar vriend woont. Na mijn stage voor het ‘MBO niveau 3 Pedagogisch medewerker’, heb ik 6 maanden met veel plezier bij Mini’s gewerkt. Daarna heb ik nog mijn ‘MBO niveau 4’ en mijn HBO Propedeuse ‘Pedagogiek’ behaald. Tot mijn vreugde ben ik terug en mag ik weer met vol enthousiasme en passie aan de slag. Ik heb er reuze veel zin in en hoop jullie snel persoonlijk allemaal te spreken.

Priscilla Champeau

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Priscilla Champeau en ben 35 jaar oud. Samen met mijn vriend en 2 kinderen, dochter Quinty(10) en zoontje Chase (6) wonen wij in Purmerend. Sinds Augustus 2002 ben ik werkzaam in het Paleis en doe dit nog steeds met heel veel liefde en plezier. Ik kan me geen ander werk voorstellen dan werken met kinderen. Naast het werk vind ik het leuk om te winkelen, een dagje sauna of iets leuks met het gezin te doen. Ik hoop u snel te mogen rondleiden in één van onze Paleizen!

Alice van Neck

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Alice van Neck, al op jonge leeftijd wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Ik ben dan ook op 21 jarige leeftijd mijn eigen kinderdagverblijf gestart. Ik doe dit nog iedere dag met veel plezier! Inmiddels moeder geworden en heb de zorg voor drie prachtige kinderen. Samen met mijn vriend, kinderen en hond Dex woon ik in de Zuidoostbeemster. Mochten er vragen zijn spreek mij gerust aan, dan kan ik u alles vertellen over kinderdagpaleizen! Het is dan ook mijn missie om uw prins of prinses een hoffelijk thuis te bieden!

Linda de Koning

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Linda de Koning, 27 jaar en in Purmerend. Het werken met kinderen, mijn ervaring en huidige werkzaamheden als orthopedagoog in de gezondheidszorg en een gedeelde liefde voor het terras brachten Alice en ik met elkaar in contact! Je kunt mij raadplegen voor alle vragen rondom de opvoeding en/of ontwikkeling van jouw prins(es)! Muziek, dans en film behoren tot mijn passies en mijn vrije tijd breng ik graag door op fantastische plekken samen met familie en vrienden.