Medewerkers Zaandam

Daphne Jelierse

Werkzaam in: Zaandam

Mijn naam is Daphne Jelierse, 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Zaandam. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te reizen, uiteten te gaan en andere leuke dingen te doen met vriendinnen en familie. Het werken met kinderen maakt mij erg gelukkig. Om dagelijks hun ontwikkeling mee te maken en hun een vertrouwelijke omgeving te bieden. Ik zal dan ook elke dag aanwezig zijn in het Paleis. Hopelijk tot snel!

Mandy Zoomer

Werkzaam in: Zaandam

Mijn naam is Mandy Zoomer, ik ben 19 jaar oud. Ik woon samen met mijn vader en moeder in Zaandam. Ik heb één broer, die woont in Assendelft. In mijn vrije tijd doe ik het liefst leuke dingen met mijn vrienden en familie! In juli 2018 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding MBO 4, Gespecialiseerd pedagogisch medewerkster. Ik heb het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken en wilde hier ook mijn beroep van maken. Ik vind het super om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen, dit wil ik graag stimuleren door ze een vertrouwde en uitdagende omgeving te bieden. Hopelijk zie ik u snel in ons paleis!

Jennifer Bakker

Werkzaam in: Zaandam

Mijn naam is Jennifer Bakker, 21 jaar oud en woon samen met mijn moeder in Zaandam. Momenteel volg ik de opleiding pedagogisch medewerkster niveau 3 BBL, 4 dagen werken en 1 dag in de week naar school. Van maandag t/m donderdag ben ik aanwezig in het paleis en op vrijdag ga ik naar school. Het is altijd al mijn passie geweest om met kinderen te werken. In mijn vrije tijd sport ik en doe graag leuke dingen met mijn vriendinnen. Hopelijk tot snel!

Ploni van Veen

Werkzaam in: Zaandam

Mijn naam is Ploni van Veen, 41 jaar en met mijn dochter van 14 die de helft van de week bij mij is woon ik in Purmerend. Op mijn 21ste dacht ik dat het wel leuk zou zijn om met kinderen te werken.... Inmiddels 20 jaar verder en ik doe het nog altijd met zoveel plezier! Geen dag en geen kind is hetzelfde en daarom verveelt het nooit! In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en vriendinnen en probeer ik van het leven een feestje te maken. Ik hoop u snel te zien in het Paleis!

Mendy van Dam

Werkzaam in: Zaandam

Ik ben Mendy van Dam en ben 24 jaar oud, woon samen met mijn vriend in Zaandijk. Vier jaar geleden ben ik in het paleis gekomen als stagiaire en ben na mijn opleiding full time gaan werken op de peutergroep. Met veel plezier zorg ik elke dag voor de prinsjes en prinsesjes. Ik vind het vooral leuk om lekker op pad te gaan met de kinderen, en om creatieve activiteiten te doen. Ik zit vol energie, en dat zie je dan ook terug in mijn werk. Hopelijk tot snel!

Daisy van Es

Werkzaam in: Zaandam

Ik ben Daisy van Es, 22 jaar en woon in Beverwijk. In juli 2018 heb ik mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. Werken met kinderen is mijn passie. Ik vind het mooi om kinderen te zien ontwikkelen en dat ik een kind daarbij kan helpen vind ik prachtig. Het is dan ook elke dag weer een feest om de kleine blije hoofdjes van kinderen te zien. Hopelijk tot snel in het mooie paleis!

Evi van Schilt

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam

Mijn naam is Evi van Schilt en ben 23 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding pedagogisch medewerker- BBL, 4 dagen werken en 1 dag in de week naar school. Van maandag t/m donderdag ben ik aanwezig in het paleis en op vrijdag ga ik naar school. Ik weet zeker dat ik dit met heel veel plezier ga doen. Ik zie alles als een uitdaging en wil ook verder groeien in dit vak om een zo goed mogelijke begeleider voor uw kind te zijn. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen in het Paleis en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Hopelijk zie ik u snel in ons paleis!

Priscilla Champeau

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Priscilla Champeau en ben 34 jaar oud. Samen met mijn vriend en 2 kinderen, dochter Quinty(9) en zoontje Chase (5) wonen wij in Purmerend. Sinds Augustus 2002 ben ik werkzaam in het Paleis en doe dit nog steeds met heel veel liefde en plezier. Ik kan me geen ander werk voorstellen dan werken met kinderen. Naast het werk vind ik het leuk om te winkelen, een dagje sauna of iets leuks met het gezin te doen. Ik hoop u snel te mogen rondleiden in ons Paleis!

Alice van Neck

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Alice van Neck, al op jonge leeftijd wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Ik ben dan ook op 21 jarige leeftijd mijn eigen kinderdagverblijf gestart. Ik doe dit nog iedere dag met veel plezier! Inmiddels moeder geworden en heb de zorg voor drie prachtige kinderen. Samen met mijn vriend, kinderen en hond Dex woon ik in de Zuidoostbeemster. Mochten er vragen zijn spreek mij gerust aan, dan kan ik u alles vertellen over de kinderdagpaleizen! Het is dan ook mijn missie om uw prins of prinses een hoffelijk thuis te bieden!

Linda de Koning

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Linda de Koning, 27 jaar en in Purmerend. Het werken met kinderen, mijn ervaring en huidige werkzaamheden als orthopedagoog in de gezondheidszorg en een gedeelde liefde voor het terras brachten Alice en ik met elkaar in contact! Je kunt mij raadplegen voor alle vragen rondom de opvoeding en/of ontwikkeling van jouw prins(es)! Muziek, dans en film behoren tot mijn passies en mijn vrije tijd breng ik graag door op fantastische plekken samen met familie en vrienden.