Medewerkers Zaandam

Michelle Kreeft

Werkzaam in: Zaandam

Ik ben Michelle, 22 jaar oud. Samen met mijn moeder en broertje woon ik in Zaandam. In de zomer van 2017 heb ik mijn HBO Diploma behaald. Gelukkig kon ik aan de slag bij Mini's Kinderdagpaleis, want werken met kinderen geeft mij energie! Spelen,lachen,zingen...ik vind het geweldig! In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga en breng ik tijd door met vrienden en familie. Ik hoop u snel te zien in het Paleis!

Mendy van Dam

Werkzaam in: Zaandam

Ik ben Mendy van Dam en ben 23 jaar oud, woon samen met mijn vriend in Zaandijk. Vier jaar geleden ben ik in het paleis gekomen als stagiaire en ben na mijn opleiding full time gaan werken op de peutergroep. Met veel plezier zorg ik elke dag voor de prinsjes en prinsesjes. Ik vind het vooral leuk om lekker op pad te gaan met de kinderen, en om creatieve activiteiten te doen. Ik zit vol energie, en dat zie je dan ook terug in mijn werk. Hopelijk tot snel!

Janet Vink

Werkzaam in: Zaandam

Mijn naam is Janet Vink , 24 jaar oud en woon in Haarlem. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en familie. Het is altijd mijn passie geweest om met kinderen te werken en daarom werk ik ook full-time in het Paleis met heel veel plezier! Ik hoop u te mogen zien bij ons in het Paleis!

Daphne Jelierse

Werkzaam in: Zaandam

Mijn naam is Daphne Jelierse, 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Zaandam. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te reizen, uiteten te gaan en andere leuke dingen te doen met vriendinnen en familie. Het werken met kinderen maakt mij erg gelukkig. Om dagelijks hun ontwikkeling mee te maken en hun een vertrouwelijke omgeving te bieden. Ik zal dan ook elke dag aanwezig zijn in het Paleis. Hopelijk tot snel!

Jennifer Bakker

Werkzaam in: Zaandam

Mijn naam is Jennifer Bakker, 20 jaar oud en woon samen met mijn moeder in Zaandam. Momenteel volg ik de opleiding pedagogisch medewerkster niveau 3 BBL, 4 dagen werken en 1 dag in de week naar school. Van maandag t/m donderdag ben ik aanwezig in het paleis en op vrijdag ga ik naar school. Het is altijd al mijn passie geweest om met kinderen te werken. In mijn vrije tijd sport ik en doe graag leuke dingen met mijn vriendinnen. Hopelijk tot snel!

Marinka Sallé

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam

Mijn naam is Marinka Sallé, 19 jaar oud en woon in Monnickendam. In juli ben ik afgestudeerd en heb mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen en familie. Ik heb heel veel plezier in het werken met kinderen. Het is zo leuk om ze te zien groeien. Ik hoop op een zeer goede band met ouders, ik zorg tenslotte met alle liefde voor uw kind!

Priscilla Champeau

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Priscilla Champeau en ben 33 jaar oud. Samen met mijn vriend en 2 kinderen, dochter Quinty(8) en zoontje Chase (4) wonen wij in Purmerend. Sinds Augustus 2002 ben ik werkzaam in het Paleis en doe dit nog steeds met heel veel liefde en plezier. Ik kan me geen ander werk voorstellen dan werken met kinderen. Naast het werk vind ik het leuk om te winkelen, een dagje sauna of iets leuks met het gezin te doen. Ik hoop u snel te mogen rondleiden in ons Paleis!

Alice van Neck

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Alice van Neck, al op jonge leeftijd wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Ik ben dan ook op 21 jarige leeftijd mijn eigen kinderdagverblijf gestart. Ik doe dit nog iedere dag met veel plezier! Inmiddels moeder geworden en heb de zorg voor drie prachtige kinderen. Samen met mijn vriend, kinderen en hond Dex woon ik in de Zuidoostbeemster. Mochten er vragen zijn spreek mij gerust aan, dan kan ik u alles vertellen over de kinderdagpaleizen! Het is dan ook mijn missie om uw prins of prinses een hoffelijk thuis te bieden!

Linda de Koning

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Linda de Koning, 26 jaar en woon samen met mijn vriend in Purmerend. Het werken met kinderen, mijn ervaring en huidige werkzaamheden als orthopedagoog in de gezondheidszorg en een gedeelde liefde voor het terras brachten Alice en ik met elkaar in contact! Je kunt mij raadplegen voor alle vragen rondom de opvoeding en/of ontwikkeling van jouw prins(es)! Muziek, dans en film behoren tot mijn passies en mijn vrije tijd breng ik graag door op fantastische plekken samen met familie en vrienden.