Kinderdagverblijf Monnickendam

Rust, regelmaat en een royaal aanbod aan activiteiten: bij ons gelden de sleutelwoorden geborgenheid, verzorging en creativiteit!

Normaal is een paleis een statig gebouw: men gaat er chic gekleed en loopt er statig door de gangen. Bij Mini’s kinderdagpaleis Monnickendam, onderdeel van Kinderdagpaleizen met vestigingen in Zaandam en Amersfoort, merk je hier niets van! Bij het kinderdagverblijf in Monnickendam mag er vaak – niet altijd – gerend worden en we spelen, zingen en dansen naar hartenlust. Een heus kinderpaleis waar we het welzijn van elk kindje voorop stellen. Wij stimuleren voortdurend de ontwikkeling van de kinderen met onze enerzijds pedagogische, anderzijds creatieve aanpak. Niet alleen geborgenheid en verzorging staat bij ons centraal, wij leggen ook een accent op expressie en spel, fantasie en creativiteit. En wat is er nu leuker dan zingen en dansen onder begeleiding van het muzikale paleisteam?!

Rust, regelmaat en een royaal aanbod aan activiteiten; dat is wat wij alle kinderen bieden in het kinderdagverblijf in Monnickendam. Ons vrolijke en deskundige team heeft aandacht voor elk kindje. De adequate pedagogische begeleiding die wij bieden zorgt voor geborgenheid en vertrouwen – dat vinden wij enorm belangrijk.

Als ouder wil je natuurlijk weten waar wij als opvang aandacht aan besteden en hoe wij jouw kind een leuke dag bezorgen. Elke dag opnieuw. Wij maken je graag bekend met enkele speerpunten uit ons beleidsplan:

  • Onze medewerkers proberen altijd een thuissituatie na te bootsen.
  • Nederlands is bij ons de voertaal.
  • Wij zorgen dat er altijd meer dan voldoende spel- en speelmateriaal voorhanden is. Voor elke leeftijdsgroep.
  • Wij houden enorm van liedjes zingen en verhaaltjes vertellen.
  • Creatieve activiteiten zoals knutselen stimuleren wij; een verplichting is het niet.
  • Wij proberen de kinderen altijd te betrekken bij klusjes, zoals opruimen of de tafel dekken.

De eerste vestiging van Mini’s Kinderdagpaleis  werd in Zaandam geopend; vijf jaar later was het de beurt aan Monnickendam. Ook hier staat een huiselijke sfeer en kleinschaligheid centraal. De gezellige, warme kleuren en de flinke tuin maken het kinderdagverblijf in Monnickendam tot een plezierige plek om te zijn. Vanzelfsprekend voldoet het gebouw aan alle eisen op het terrein van gezondheidsvoorschriften en brandveiligheidseisen die de GGD en de brandweer opstellen. Zij controleren dit elk jaar. Veiligheid gaat voor alles!

In ons kinderdagverblijf in Monnickendam werken wij met twee groepen. Elke groep beschikt over een enthousiast team van opgeleide en enthousiaste medewerkers die bovendien over een gezonde portie creativiteit beschikken. Uitzendkrachten zal je bij ons niet vinden, want vertrouwde gezichten zorgen bij ons voor een gevoel van geborgenheid! Daarnaast hebben we een royaal assortiment aan speelgoed, wij zorgen voor voldoende warme en koude maaltijden en flesvoeding en ook luiers hebben wij in overvloed. Dit alles is bij de prijs inbegrepen, zodat wij jouw kindje bij ons kinderdagverblijf in Monnickendam alleen de beste verzorging kunnen bieden.

Rondleiding aanvragen Inschrijven Inschrijven Monnickendam