Vacatures

Elke dag staan wij met de teams van de Kinderdagpaleizen klaar voor de kindjes uit Amersfoort, Monnickendam en Zaandam. Ben jij net zo enthousiast, vrolijk en creatief als wij? En hou je van zingen, dansen en knutselen? Dan zouden wij het leuk vinden je te leren kennen!

Hieronder vind je de vacatures per vestiging. Zijn er geen openstaande vacatures? Je bent altijd welkom een e-mail met motivatie, cv en foto te sturen naar info@kinderdagpaleizen.nl.

 

Pedagogisch medewerker kinderopvang gezocht door Mini’s Kinderdagpaleis | 16 – 36 uur

Is werken met kinderen wat je het allerliefste doet? Werk jij bij voorkeur in een organisatie waar je al je collega’s persoonlijk kent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hier werk je als pedagogisch medewerker kinderopvang met kinderen van 0 tot en met 4 jaar in een warme en huiselijke sfeer.

 Over Mini’s Kinderdagpaleis

In Mini’s Kinderdagpaleis werken wij met gezellige, gemotiveerde en professionele pedagogisch medewerkers. Samen met ons team verzorgen we met veel enthousiasme en liefde de kinderen en begeleiden we ze met empathie in hun ontwikkeling. De kinderen worden door vaste gezichten begeleid, we vinden het namelijk heel belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen. We zijn dan ook het eerste Paleis waar kinderen kunnen spelen én leren! Met als motto: Kind is Koning!

Wat ga jij als pedagogisch medewerker kinderopvang bij ons doen? 

Spannende verhalen, een wilde fantasie en nog lekker kind zijn. Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning van jou als professional. Jij helpt de kinderen op ons paleis naar het volgende stapje in hun ontwikkeling.

Wat vragen wij van jou als pedagogisch medewerker kinderopvang?   

Jij bent gek op kinderen! Je doet er alles aan om de kinderen (en de ouders natuurlijk!) op hun gemak te laten voelen. Je begrijpt dat het voor ouders spannend is om hun kind naar de opvang te brengen en investeert in een goede relatie met de ouders. Ook vind je het fantastisch om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Ze hierbij helpen en stimuleren is je tweede natuur. Verder ben je:

 • een gecertificeerd pedagogisch medewerker. Als je nog in opleiding bent ben je in ons Paleis ook van harte welkom;
 • kwalitatief sterk in pedagogisch handelen;
 • communicatief sterk en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • flexibel inzetbaar;
 • spontaan, open en gemotiveerd.

Wat bieden wij jou als pedagogisch medewerker kinderopvang?       

Mini’s Kinderdagpaleis is op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Bij ons kom je werken bij een kleinschalige kinderopvang met de mogelijkheid voor eigen inbreng en initiatieven. Je gaat werken met vaste en vooral lieve collega’s.

Verder ontvang je:

 • een salaris van €2.188,00 – €2.979,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, volgens de CAO kinderopvang;
 • een uitdagende baan binnen ons mooie Paleis;
 • een ideaal te bereiken werklocatie in Zaandam;
 • 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • begeleiding van een coach;
 • een passende reiskostenvergoeding;
 • veel ruimte voor eigen ontwikkeling;
 • uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Pedagogisch medewerker kinderopvang worden bij Mini’s Kinderdagpaleis? Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!

Of stuur je sollicitatie per mail naar Alice van Neck via: info@kinderdagpaleizen.nl. Bij vragen mag je ons natuurlijk ook altijd bellen: 0618188895. Alice helpt je graag verder.

We zien je graag snel in ons Paleis!

 

Momenteel hebben wij voor deze vestiging geen openstaande vacatures.

Als wij je gegevens in ons bestand mogen opnemen, dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv met foto. Zodra we starten met een nieuwe sollicitatieronde dan nemen wij contact met je op.

Momenteel hebben wij voor deze vestiging geen openstaande vacatures.

Als wij je gegevens in ons bestand mogen opnemen, dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv met foto. Zodra we starten met een nieuwe sollicitatieronde dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op Bel ons direct