Oudercommissie

Even kort voorstellen

Mijn naam is Wendy van Renesse, 32 jaar. Sinds januari 2016 gaan mijn twee zoontjes James en Scott met veel plezier naar het Paleis.

Ik ben zelf werkzaam als leerkracht op de Aloysiusschool in Amersfoort.                                                                                                                                                                                                                                                            Door mee te denken hoop ik dat het Paleis een fijn kinderdagverblijf is en blijft, waar kinderen een leuke tijd hebben en kans krijgen zich spelenderwijs te ontwikkelen.

 

Mijn naam is Zoraima Wijenberg, ik woon in Amersfoort en ben 29 jaar. Ik ben de moeder van Lenn, die sinds Februari 2017 speelt in het Paleis.

Ik werk als pedagogisch medewerker op een babygroep bij een kinderdagverblijf in de buurt                                                                                                                                                                                                                           Het lijkt me ontzettend leuk om betrokken te zijn bij het Paleis en ik hoop een leuke tijd tegemoet te gaan.

Wat doet een oudercommissie

De oudercommissie geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de leiding van Paleis Amersfoort. Bijvoorbeeld over voorgenomen wijzigingen in de tarieven, over het pedagogisch beleid of over sluitingsdagen.

Gezien de kleinschalige aard van Paleis Amersfoort heeft de oudercommissie tot nu toe vooral gevraagd advies gegeven waar dat wettelijk verplicht is. Maar we staan ook open voor wensen, suggesties en knelpunten van ouders, zodat we op basis daarvan suggesties kunnen doen en die eventueel kunnen bespreken met de leiding.

Vanaf 2017 willen wij graag de ouders zo nu en dan gaan informeren (bijv. verjaardagen van leidsters) via de e-mail. De oudercommissie werkt met een werkplan waarin diverse aandachtspunten, taken en activiteiten worden vastgelegd.

Contact

Wij hebben een eigen e-mailadres: oc@paleisamersfoort.nl.

Stuur ons gerust een mail als je ideeën, tips of vragen hebt. Dit e-mailadres kun je tevens gebruiken als je bijvoorbeeld een probleem of klacht hebt over de kinderopvang. Wij willen benadrukken dat de leidsters, noch de eigenaren deze mails kunnen lezen. Als je dus behoefte voelt iets (evt.anoniem) met ons te delen, zonder dat personeel dit leest, dan kan dat! Wij kunnen dan samen kijken naar een gepaste oplossing.

 

Tevens zijn alle Kinderdagpaleizen aangesloten bij de geschillencommissie.