Kinderdagverblijf Amersfoort

Kinderdagverblijf Amersfoort is er voor een gerust ouderhart. Hier geef je jouw kind met een vertrouwd gevoel uit handen aan ons deskundige team. Deze vestiging heeft royale voorzieningen: een Amersfoorts kinderpaleisje waar elk kind zijn/haar vrolijke zelf kan zijn.

Het mag jouw kind aan niets ontbreken – of dat nu thuis, bij familie of bij de kinderopvang is. Wij begrijpen dat. Elk kind verdient een goede verzorging in een omgeving waar het zich veilig en prettig voelt en waar zijn/haar ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Bij Kinderdagpaleizen bieden wij wat jouw kind wenst: een heus kinderpaleisje met royale voorzieningen. Een knusse, vertrouwde omgeving.

Naast het kinderdagverblijf Amersfoort beschikken wij over vestigingen in Zaandam en Monnickendam. Al onze vestigingen voldoen aan de eisen die voortvloeien uit ons beleidsplan en onze visie op de kinderopvang. Bij het kinderdagverblijf Amersfoort kun je jouw kind dan ook met een gerust hart achterlaten, want zowel het team als de faciliteiten zorgen ervoor dat een dag ten paleize voor ieder kind een belevenis is!

Als ouder wil je natuurlijk weten waar wij als opvang aandacht aan besteden en hoe wij jouw kind een leuke dag bezorgen. Elke dag opnieuw. Wij maken je graag bekend met enkele speerpunten uit ons beleidsplan:

  • Onze medewerkers proberen altijd een thuissituatie na te bootsen.
  • Nederlands is bij ons de voertaal.
  • Wij zorgen dat er altijd meer dan voldoende spel- en speelmateriaal voorhanden is. Voor elke leeftijdsgroep.
  • Wij houden enorm van liedjes zingen en verhaaltjes vertellen.
  • Creatieve activiteiten zoals knutselen stimuleren wij; een verplichting is het niet.
  • Wij proberen de kinderen altijd te betrekken bij klusjes, zoals opruimen of de tafel dekken.

Kinderdagverblijf Amersfoort, de derde vestiging van Kinderdagpaleizen, bestaat inmiddels tien jaar! Ook deze moderne vestiging voldoet aan alle eisen die de GGD en de brandweer stellen op het gebied van gezondheid en brandveiligheid – dit wordt elk jaar gecontroleerd. Want veiligheid gaat voor alles. Daarnaast vinden de kindjes bij onze kleinschalige opvang alles wat zij voor hun rust en plezier nodig hebben; overal vind je een fijne, huiselijke sfeer, er zijn genoeg comfortabele bedjes en er is een ruime, groene tuin om in te spelen. En dat op een goed te bereiken locatie nabij het station en alle uitvalswegen.

Het zal jouw kindje bij ons kinderdagverblijf Amersfoort aan niets ontbreken. Onze enthousiaste en geschoolde medewerkers zorgen er elke dag weer voor dat er altijd voldoende luiers, flesvoeding en warme en koude maaltijden zijn. De kindjes kunnen hun geluk niet op met al ons speelgoed en daarnaast vinden wij het leuk creatieve spel- en speelactiviteiten te organiseren.  De kinderen zijn de koning te rijk bij kinderdagverblijf Amersfoort!

Rondleiding aanvragen Inschrijven Inschrijven Amersfoort