Medewerkers Monnickendam

Janna Jongbloed

Werkzaam in: Monnickendam

Ik ben Janna, ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn gezin in Monnickendam. Ik ben trotse moeder van 2 zoons Jaxx en Riff. Sinds mijn 18e werk ik in de kinderopvang en geniet iedere dag van mijn werk als babyleidster. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Het is prachtig om ze op te zien groeien tot kleine mensjes. Van dinsdag t/m donderdag ben ik werkzaam op de babygroep in het paleis in Monnickendam

Mieke Nibbering - van Driel

Werkzaam in: Monnickendam

Ik ben Mieke Nibbering- van Driel. Ik woon samen met mijn man in Monnickendam, waar ik ook al bijna 9 jaar met veel plezier 4 dagen in de week werk. In mijn vrije tijd trek ik graag een baantje in het zwembad en doe leuke dingen met vriendinnen en mijn man. De reden waarom ik met kinderen werk? Het geeft me energie! Ik hoop u snel te mogen begroeten in ons Paleis!

Dominique Honing

Werkzaam in: Monnickendam

Mijn naam is Dominique Honing, maar door de kinderen word ik ook wel Do genoemd. Ik woon samen in Purmerend, en heb samen met mijn vriend de zorg voor zijn twee kinderen. Ik haal veel positiviteit uit de zorg voor kinderen. Het begeleiden, stimuleren en grootbrengen van kinderen geeft een goed gevoel. Contact met de ouders vind ik ook een belangrijk onderdeel van de verzorging, om ervoor te zorgen dat we op een lijn liggen. In de weekenden ben ik te vinden bij mijn gezin, maar ook leuke uitjes ga ik niet uit de weg!

Bianca Kes

Werkzaam in: Monnickendam

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Bianca Kes, ben 20 jaar oud en woon in Volendam. Ik ben woonachtig bij mijn ouders. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en te shoppen. Afgelopen mei 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en ben sinds juni 2017 werkzaam bij Mini's Kinderdagpaleis. Ik vind het super leuk om hier te werken en ga iedere dag met plezier naar mijn werk toe. Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen per week groeien in hun ontwikkeling en natuurlijk de band die je met ze opbouwt met zowel de kinderen als de ouders.

Plausch van Zetten

Werkzaam in: Monnickendam

Mijn naam is Plausch van Zetten. Samen met mijn vriend en twee kindjes Mike en Jesse woon ik in Volendam. Ik werk vanaf mijn 18de in de kinderopvang en doe mijn werk met veel plezier. Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen? Ze maken elke dag anders en ze te zien groeien vind ik het aller mooiste wat er is. Hopelijk tot snel!

Marinka Sallé

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam

Mijn naam is Marinka Sallé, 19 jaar oud en woon in Monnickendam. In juli ben ik afgestudeerd en heb mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen en familie. Ik heb heel veel plezier in het werken met kinderen. Het is zo leuk om ze te zien groeien. Ik hoop op een zeer goede band met ouders, ik zorg tenslotte met alle liefde voor uw kind!

Priscilla Champeau

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Priscilla Champeau en ben 33 jaar oud. Samen met mijn vriend en 2 kinderen, dochter Quinty(8) en zoontje Chase (4) wonen wij in Purmerend. Sinds Augustus 2002 ben ik werkzaam in het Paleis en doe dit nog steeds met heel veel liefde en plezier. Ik kan me geen ander werk voorstellen dan werken met kinderen. Naast het werk vind ik het leuk om te winkelen, een dagje sauna of iets leuks met het gezin te doen. Ik hoop u snel te mogen rondleiden in ons Paleis!

Alice van Neck

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Alice van Neck, al op jonge leeftijd wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Ik ben dan ook op 21 jarige leeftijd mijn eigen kinderdagverblijf gestart. Ik doe dit nog iedere dag met veel plezier! Inmiddels moeder geworden en heb de zorg voor drie prachtige kinderen. Samen met mijn vriend, kinderen en hond Dex woon ik in de Zuidoostbeemster. Mochten er vragen zijn spreek mij gerust aan, dan kan ik u alles vertellen over de kinderdagpaleizen! Het is dan ook mijn missie om uw prins of prinses een hoffelijk thuis te bieden!

Linda de Koning

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Linda de Koning, 26 jaar en woon samen met mijn vriend in Purmerend. Het werken met kinderen, mijn ervaring en huidige werkzaamheden als orthopedagoog in de gezondheidszorg en een gedeelde liefde voor het terras brachten Alice en ik met elkaar in contact! Je kunt mij raadplegen voor alle vragen rondom de opvoeding en/of ontwikkeling van jouw prins(es)! Muziek, dans en film behoren tot mijn passies en mijn vrije tijd breng ik graag door op fantastische plekken samen met familie en vrienden.