Medewerkers Monnickendam

Janna Jongbloed

Werkzaam in: Monnickendam

Ik ben Janna, ik ben 28 jaar oud en woon samen met mijn gezin in Monnickendam. Ik ben trotse moeder van 2 zoons Jaxx en Riff. Sinds mijn 18e werk ik in de kinderopvang en geniet iedere dag van mijn werk als babyleidster. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Het is prachtig om ze op te zien groeien tot kleine mensjes. Van dinsdag t/m donderdag ben ik werkzaam op de babygroep in het paleis in Monnickendam

Mieke Nibbering - van Driel

Werkzaam in: Monnickendam

Ik ben Mieke Nibbering- van Driel. Ik woon samen met mijn man in Monnickendam, waar ik ook al bijna 9 jaar met veel plezier 4 dagen in de week werk. In mijn vrije tijd trek ik graag een baantje in het zwembad en doe leuke dingen met vriendinnen en mijn man. De reden waarom ik met kinderen werk? Het geeft me energie! Ik hoop u snel te mogen begroeten in ons Paleis!

Dominique Honing

Werkzaam in: Monnickendam

Mijn naam is Dominique Honing, maar door de kinderen word ik ook wel Do genoemd. Ik woon samen in Purmerend, en heb samen met mijn vriend de zorg voor zijn twee kinderen. Ik haal veel positiviteit uit de zorg voor kinderen. Het begeleiden, stimuleren en grootbrengen van kinderen geeft een goed gevoel. Contact met de ouders vind ik ook een belangrijk onderdeel van de verzorging, om ervoor te zorgen dat we op een lijn liggen. In de weekenden ben ik te vinden bij mijn gezin, maar ook leuke uitjes ga ik niet uit de weg!

Bianca Kes

Werkzaam in: Monnickendam

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Bianca Kes, ben 21 jaar oud en woon in Volendam. Ik ben woonachtig bij mijn ouders. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en te shoppen. Afgelopen mei 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en ben sinds juni 2017 werkzaam bij Mini's Kinderdagpaleis. Ik vind het super leuk om hier te werken en ga iedere dag met plezier naar mijn werk toe. Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen per week groeien in hun ontwikkeling en natuurlijk de band die je met ze opbouwt met zowel de kinderen als de ouders.

Myrthe Roos

Werkzaam in: Monnickendam

Mijn naam is Myrthe Roos, 21 jaar oud en woon bij mijn ouders op Marken. In 2018 heb ik de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 3 afgerond en in 2019 heb ik mijn Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 behaald.Na een jaar stage gelopen te hebben in het Paleis ben ik nu één van de vaste leidsters. Ik vind het leuk om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Het maakt het elke dag anders. Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk!

Kim de Boer

Werkzaam in: Monnickendam

Mijn naam is Kim de Boer, 22 jaar en kom uit het dorp Volendam. Ik ben een lange tijd werkzaam geweest in Amsterdam als pedagogisch medewerker, maar nu was het tijd om wat dichterbij huis te gaan werken. Kinderdagpaleis kwam op mijn pad en vindt het een super leuk en fijn kinderdagverblijf! Toen ik nog op de middelbare school zat wilde ik al met kinderen werken. Ik hou ervan om de kinderen een gezellige dag te bezorgen en om samen veel activiteiten te gaan uitvoeren. Ik zou mezelf omschrijven als iemand die enthousiast, zorgzaam en leergierig is. Mijn hobby’s zijn gezellige/ leuke dingen ondernemen met mijn familie en met mijn vriendinnen en creatief/ sportief bezig zijn. Mochten jullie nog vragen of andere dingen over mij te weten willen komen, sta ik hier altijd voor open om een praatje te maken. Tot snel!

Priscilla Champeau

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Priscilla Champeau en ben 36 jaar oud. Samen met mijn vriend en 2 kinderen, dochter Quinty (11) en zoontje Chase (7) wonen wij in Purmerend. Sinds Augustus 2002 ben ik werkzaam in het Paleis en doe dit nog steeds met heel veel liefde en plezier. Ik kan me geen ander werk voorstellen dan werken met kinderen. Naast het werk vind ik het leuk om te winkelen, een dagje sauna of iets leuks met het gezin te doen. Ik hoop u snel te mogen rondleiden in ons Paleis!

Alice van Neck

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Alice van Neck, al op jonge leeftijd wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Ik ben dan ook op 21 jarige leeftijd mijn eigen kinderdagverblijf gestart. Ik doe dit nog iedere dag met veel plezier! Inmiddels moeder geworden en heb de zorg voor drie prachtige kinderen. Samen met mijn vriend, kinderen en hond Dex woon ik in de Zuidoostbeemster. Mochten er vragen zijn spreek mij gerust aan, dan kan ik u alles vertellen over de kinderdagpaleizen! Het is dan ook mijn missie om uw prins of prinses een hoffelijk thuis te bieden!

Linda de Koning

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Linda de Koning, 27 jaar en woon in Purmerend. Het werken met kinderen, mijn ervaring en huidige werkzaamheden als orthopedagoog in de gezondheidszorg en een gedeelde liefde voor het terras brachten Alice en ik met elkaar in contact! Je kunt mij raadplegen voor alle vragen rondom de opvoeding en/of ontwikkeling van jouw prins(es)! Muziek, dans en film behoren tot mijn passies en mijn vrije tijd breng ik graag door op fantastische plekken samen met familie en vrienden.