Medewerkers Amersfoort

Laura van de Biezen - Rouwhorst

Werkzaam in: Amersfoort

Mijn naam is Laura van de Biezen. Ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn man en zoontje in Leusden. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, of bak ik een taart. Ook breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Werken met kinderen is iets waar ik blij van word! Ik zie het dan ook als een uitdaging om de kinderen te laten ontwikkelen op hun eigen tempo, en er uit te halen wat erin zit. Ik hoop u snel te zien in ons Paleis!

Iris Broekhuisen

Werkzaam in: Amersfoort

Mijn naam is Iris Broekhuisen en ik ben 25 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en onze poes Noxx in Leusden. Mijn grote hobby is paardrijden en ik ben dan ook vaak bij de paarden te vinden. Verder houd ik van gezelligheid met vrienden en shoppen. Kinderen zijn kleine wondertjes waar ik al mijn energie graag insteek. Ook wil ik graag een goed contact tussen de ouders en leidsters, zodat de verzorging voor deze lieve kinderen optimaal is!

Laila Guasp Mangani

Werkzaam in: Amersfoort

Mijn naam is Laila, ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend in het centrum van Amersfoort. Mijn hobby's zijn shoppen en leuke dingen doen met vriendinnen. Ik vind het erg leuk om te werken met kinderen geen dag is hetzelfde. Lekker buiten ravotten of binnen een leuke activiteit doen daar ben ik altijd voor in. Hopelijk tot snel!

Alice van Neck

Werkzaam in:

Mijn naam is Alice van Neck, al op jonge leeftijd wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Ik ben dan ook op 21 jarige leeftijd mijn eigen kinderdagverblijf gestart. Ik doe dit nog iedere dag met veel plezier! Inmiddels moeder geworden en heb de zorg voor drie prachtige kinderen. Samen met mijn vriend, kinderen en hond Dex woon ik in de Zuidoostbeemster. Mochten er vragen zijn spreek mij gerust aan, dan kan ik u alles vertellen over de kinderdagpaleizen! Het is dan ook mijn missie om uw prins of prinses een hoffelijk thuis te bieden!

Linda de Koning

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Linda de Koning, 27 jaar en in Purmerend. Het werken met kinderen, mijn ervaring en huidige werkzaamheden als orthopedagoog in de gezondheidszorg en een gedeelde liefde voor het terras brachten Alice en ik met elkaar in contact! Je kunt mij raadplegen voor alle vragen rondom de opvoeding en/of ontwikkeling van jouw prins(es)! Muziek, dans en film behoren tot mijn passies en mijn vrije tijd breng ik graag door op fantastische plekken samen met familie en vrienden.