Team Paleis Amersfoort

Iris Broekhuisen

Werkzaam in: Amersfoort

Mijn naam is Iris Broekhuisen en ik ben 27 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en onze poes Noxx in Leusden. Mijn grote hobby is paardrijden en ik ben dan ook vaak bij de paarden te vinden. Verder houd ik van gezelligheid met vrienden en shoppen. Kinderen zijn kleine wondertjes waar ik al mijn energie graag insteek. Ook wil ik graag een goed contact tussen de ouders en leidsters, zodat de verzorging voor deze lieve kinderen optimaal is!

Lyndsey Voorburg

Werkzaam in: Amersfoort

Hoi, mijn naam is Lyndsey Voorburg en ik ben 25 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en mijn broer in Leusden. Het leuke aan werken met kinderen vind ik dat elke dag weer anders is. Je weet namelijk nooit hoe de kinderen gaan reageren. Naast het werk doe ik 3 keer in de week aan voetbal en vind ik het leuk om dingen met vriendinnen te gaan doen.

Channa de Jeger

Werkzaam in: Amersfoort

Mijn naam is Channa de Jeger en ik ben 18 jaar. Vorig jaar liep ik nog stage,maar momenteel ben ik als BBL student aan het werk in het paleis. Ik ga 1 dag in de week naar school en ben 4 dagen aan het werk.. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik het super leuk vind om alles wat ik leer gelijk toe te passen in mijn werk. In mijn vrije tijd doe ik aan tennis en doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden. Hopelijk tot snel!

Tessa Jansen

Werkzaam in: Amersfoort

Aangenaam, ik ben Tessa! 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend en hondje in Leusden. Ik heb een aantal jaar terug in de kinderopvang gewerkt maar wilde toen wat anders doen. Ik heb een paar jaar in de ouderenzorg gewerkt. Uiteindelijk er achter gekomen dat mijn hart toch in de kinderopvang ligt. Ik heb de liefde, gezelligheid, creativiteit en warmte gemist en daarom toch weer de stap in de kinderopvang gezet. Hopelijk zie ik u snel in ons Paleis!

Priscilla Champeau

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Priscilla Champeau en ben 36 jaar oud. Samen met mijn vriend en 2 kinderen, dochter Quinty(10) en zoontje Chase (6) wonen wij in Purmerend. Sinds Augustus 2002 ben ik werkzaam in het Paleis en doe dit nog steeds met heel veel liefde en plezier. Ik kan me geen ander werk voorstellen dan werken met kinderen. Naast het werk vind ik het leuk om te winkelen, een dagje sauna of iets leuks met het gezin te doen. Ik hoop u snel te mogen rondleiden in ons Paleis!

Alice van Neck

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Alice van Neck, al op jonge leeftijd wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Ik ben dan ook op 21 jarige leeftijd mijn eigen kinderdagverblijf gestart. Ik doe dit nog iedere dag met veel plezier! Inmiddels moeder geworden en heb de zorg voor drie prachtige kinderen. Samen met mijn vriend, kinderen en hond Dex woon ik in de Zuidoostbeemster. Mochten er vragen zijn spreek mij gerust aan, dan kan ik u alles vertellen over de kinderdagpaleizen! Het is dan ook mijn missie om uw prins of prinses een hoffelijk thuis te bieden!

Linda de Koning

Werkzaam in: Zaandam, Monnickendam, Amersfoort

Mijn naam is Linda de Koning, 27 jaar en in Purmerend. Het werken met kinderen, mijn ervaring en huidige werkzaamheden als orthopedagoog in de gezondheidszorg en een gedeelde liefde voor het terras brachten Alice en ik met elkaar in contact! Je kunt mij raadplegen voor alle vragen rondom de opvoeding en/of ontwikkeling van jouw prins(es)! Muziek, dans en film behoren tot mijn passies en mijn vrije tijd breng ik graag door op fantastische plekken samen met familie en vrienden.