Kinderopvang Zaandam

Kinderopvang Zaandam: een paleis waar gespeeld en gerend mag worden, geknutseld en gezongen, een opvang waar uw kind zich snel thuis zal voelen!

De kinderopvang waar uw kind de ruimte heeft

Wanneer u op zoek bent naar kinderopvang in Zaandam zijn er verschillende redenen die de doorslag kunnen geven. Bijvoorbeeld het idee dat elk kind voldoende ruimte verdient: ruimte om te spelen, te rennen of te knutselen, te tekenen of te zingen. Maar ook om te groeien en zich − door spel en de juiste impulsen − voortdurend verder te ontwikkelen. Kinderopvang Zaandam is als onderdeel van Mini’s Kinderdag Paleizen met vestigingen in Amersfoort en Monnickendam, dan ook van mening dat elk kind een paleisje verdient. Een vertrouwde en veilige omgeving waar aan hem of haar de ruimte wordt geboden om op ontdekkingstocht te gaan. Om met andere kinderen te leren spelen en waar plezier, leren en ontwikkelen hand in hand gaan.

Bij kinderopvang Zaandam is meer dan voldoende ruimte voor onder andere:

  • Sociale interactie tussen kinderen
  • Spelplezier
  • Persoonlijke aandacht
  • Veiligheid
  • De juiste pedagogische benadering

Over welke faciliteiten beschikt kinderopvang Zaandam?

Op 15 april 2002 opende een nieuw kinderdagpaleis haar deuren in Zaandam. De wens daarbij was een kinderopvang te openen die qua faciliteiten de kinderen datgene zou kunnen bieden, dat hun verblijf tot een dagelijkse belevenis zou en zal maken. Daartoe werd een specifiek voor de kinderopvang ontwikkeld pand in Zaandam ingericht, met comfortabele bedjes en een royale tuin. Zodat de kinderen niet alleen een plezierige leer-, speel- en rustomgeving krijgen, maar natuurlijk ook wordt voldaan aan alle eisen die er gesteld worden op het terrein van onder meer kind- en brandveiligheid en de diverse gezondheidsvoorschriften. Dit willen wij graag zo houden en kinderopvang Zaandam wordt elk jaar opnieuw gecontroleerd door een GG&GD- en brandweerinspectie en als professioneel kinderdagverblijf zijn wij een geregistreerde instelling. Daarnaast vinden de kinderen in kinderopvang Zaandam een royaal assortiment aan speelattributen, zodat het de kinderen aan niets ontbreekt: kortom, een waar kinderpaleisje voor elk kind!

Uw kind ziet altijd een vertrouwd gezicht

Wij willen wij uw kind natuurlijk niet alleen een veilige, maar ook een vertrouwde en pedagogisch verantwoorde omgeving bieden. Ons team bestaat daarom uit gediplomeerde, enthousiaste en ervaren medewerkers. Kinderopvang Zaandam beschikt bovendien over voldoende medewerkers, waardoor het inschakelen van uitzendkrachten voorkomen kan worden en uw kind bij ons altijd een vertrouwd gezicht zal aantreffen. De kinderen worden in onze kinderopvang in Zaandam verdeeld over twee groepen: een babygroep en peutergroep. Wat betreft flesvoeding, luiers en warme en koude maaltijden hoeft u zich als ouder bij ons nooit zorgen te maken. bij kinderopvang Zaandam verzorgen wij elke dag een gezonde warme maaltijd met onder andere groente, aardappels en macaroni. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen!

Ons beleid en visie

In kinderopvang Zaandam staan geborgenheid en verzorging centraal en worden spel, fantasie en expressie gestimuleerd. Wij beschikken over een pedagogisch plan en een beleidsplan en er gelden bepaalde protocollen en huisregels om ervoor te zorgen dat de dagelijkse gang van zaken optimaal verloopt: want bij ons is de klant altijd koning!