Creche Zaandam

Creche Zaandam, waar uw kind koning is. Bent u zwanger en heeft u tevens een leuke baan met gezellige collega’s, dan bent u vast al een beetje aan het rondkijken. Het regelen van goede kinderopvang is geen kleinigheid en helemaal niet als het de eerste betreft. Creche Zaandam zou zeker tot de mogelijkheden kunnen behoren, evenals onze nevenvestigingen in Monnickendam of Amersfoort. Creche Zaandam staat goed bekend en biedt vele extra’s die u als ouder(s) veel zorgen en tijd uit handen kunnen nemen. Al ons personeel is gediplomeerd en vast in dienst. Doordat we geen gebruik maken van uitzendkrachten, ziet uw kind steeds dezelfde vertrouwde gezichten.

Onze openingstijdenUw kind(eren) naar een van onze creches brengen, kan zonder extra ballast. Natuurlijk is er voldoende speelgoed aanwezig, maar dat niet alleen. Ook flesvoeding, luiers, warme en koude maaltijden worden door ons verzorgd. Al deze extra’s zijn bij de prijs inbegrepen en dat is wel zo gemakkelijk. Creche Zaandam is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 07:00 uur. Moet u ’s morgens op tijd op uw werk zijn, dan weet u in ieder geval dat dit mogelijk is. Uw kind(eren) later brengen is ook mogelijk en mag altijd tot 09:00 uur. Zijn er bijzonderheden, neem dan even contact op om een andere tijd af te spreken. Creche Zaandam is geopend tot 18:00 uur en in Amersfoort zijn de openingstijden iets ruimer en heeft u zelfs de mogelijkheid om uw kind(eren) tot 18:30 uur op te halen.

ActiviteitenDe activiteiten binnen Creche Zaandam worden zorgvuldig aangepast aan de behoeften van het kind. De meeste baby’s slapen veel, maar zodra ze wat ouder zijn, worden er regelmatig kleine activiteiten ondernomen. Kinderen worden verdeeld over twee groepen en krijgen ze toegang tot uitdagend speelgoed dat is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Gezelligheid en sfeer vinden wij heel belangrijk en daarom wordt er regelmatig gezongen. Een aantal van deze liedjes is op de website te vinden. Natuurlijk kunnen de wat grotere kinderen bij ons ook creatief aan de slag. Tekenen, kleuren, vouwen, plakken of knippen, er is van alles mogelijk. Is er een jarige in de familie- of vriendenkring, laat het ons dan weten, dan proberen wij van Creche Zaandam iets creatiefs met dit onderwerp te doen. Ook feestdagen zoals de kerst- en paasdagen zijn altijd weer een mooie uitdaging om creatief te vieren.

Alle extra’s die Creche Zaandam biedtDie leuke extra’s die u veel werk uit handen nemen, dat zijn er nogal wat. Ook kan uw kind bij Creche Zaandam regelmatig op de foto worden gezet als de activiteiten dit toelaten. De aanleiding tot zo’n kiekje kan variëren van een nieuw en vrolijk thema tot seizoenswisselingen die we graag onder de aandacht brengen. Er worden echter niet alleen foto’s gemaakt tijdens de dagelijkse activiteiten, ook de schoolfotograaf komt regelmatig op bezoek. Wist u dat er ook een kapper regelmatig langs komt? Ook als uw kind niet geknipt hoeft te worden, is het zien en ervaren van deze bezigheid al een belevenis op zich. Behalve het aanwennen van duidelijke regels vinden wij het heel belangrijk dat er veel wordt gewerkt met vaste tijden. Voor de kinderen schept dit duidelijkheid waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om de dag te overzien. Alle maaltijden worden verzorgd door Creche Zaandam en zijn bij de prijs inbegrepen. Uiteraard wisselt het menu per dag, en zorgen wij voor voldoende variatie mogelijk.