Creche Monnickendam

Wanneer u op zoek bent naar een kinderopvang, dan bieden de paleisdeuren van creche Monnickendam uw kind toegang tot een veilige en geborgen omgeving!

Berg uw grootste schat op in een kinderpaleis

De juiste creche vinden is voor elke ouder uiteraard een verantwoordelijke taak. Het betreft hier immers uw eigen kind en dus uw grootste en meest waardevolle schat. En waar is een schat beter opgeborgen dan in een heus paleis? Dus bent u op zoek naar een kinderpaleis waar uw kind terechtkan wanneer u zelf niet thuis kunt zijn om op uw kind te passen, dan bieden de paleismuren van creche Monnickendam uw kind een veilige en geborgen omgeving waar onze enthousiaste medewerkers klaarstaan voor het bewaken van uw schat, maar ook voor het beantwoorden van alle vragen van hun ouders. Bij ons bent u verzekerd van een verantwoord beleid, want creche Monnickendam maakt deel uit van Mini’s Kinderdag Paleizen, met locaties in Zaandam en Amersfoort. Voor u als ouder betekent dit in de praktijk dat uw kind profiteert van enerzijds de professionaliteit van een grotere organisatie en anderzijds van de kleinschaligheid die onze locatie in Monnickendam hem of haar biedt.

Wat kan uw kind verwachten, wanneer u voor ons kiest?

Wij willen dat elk kind zich prettig voelt bij ons. Dus bij ons geen grote, statige paleiskamers, maar juist gezellig ingerichte ruimtes die zich vooral kenmerken door kleinschaligheid en die ertoe bijdragen dat kinderen zich op creche Monnickendam al snel thuis voelen. Dit wordt bovendien versterkt door onze medewerkers die de kinderen op hun gemak weten te stellen, hen goed begeleiden en die hen voldoende weten te stimuleren tijdens hun ontwikkeling gedurende deze jonge levensfase, door onder andere het accent op fantasie, spel en expressie te leggen. Bij ons is Nederlands de voertaal, beogen wij een thuissituatie na te bootsen, worden er liedjes gezongen en verhaaltjes verteld en worden de kindjes al vanaf jonge leeftijd betrokken bij diverse taakjes, zoals opruimen of de tafel dekken.

De locatie van de kinderopvang

Creche Monnickendam werd in 2007 geopend en ons nog vrij recente kinderpaleisje voldoet aan alle eisen die brandweer en GG&GD aan brandveiligheid en gezondheidsvoorschriften stellen. Ook tijdens de laatste inspectie, die ieder jaar opnieuw plaatsvindt, was de inspectie van mening dat de kwaliteit van creche Monnickendam meer dan in orde was. Onze creche beschikt dan ook over alle faciliteiten die een kinderopvang nodig heeft om kinderen rust, ruimte en voldoende mogelijkheid tot spel te kunnen bieden: een interieur met warme kleuren, een fraaie tuin en voldoende comfortabele bedjes voor de broodnodige rustperiodes. Het is natuurlijk niet voor niets dat wij creche Monnickendam een kinderpaleisje noemen.

Creche Monnickendam biedt een royale verzorging

Gedurende hun verblijf worden alle kinderen uitstekend verzorgd. Er is een royaal assortiment aan spel- en speelmateriaal aanwezig. Ook op het gebied van onder andere gezonde voeding worden de kinderen royaal verzorgd. Voldoende warme en koude maaltijden, flesvoeding en luiers zijn dan ook bij de prijs inbegrepen. De groepen worden in creche Monnickendam bovendien over twee groepen verdeeld, zodat iedere medewerker genoeg aandacht heeft voor elk kind. Royaler kan bijna niet.