Creche Amersfoort

Creche Amersfoort: waar elk kind royaal wordt onthaald! Een kind dat de koning te rijk is: bij ons waant ieder kind zich ook buitenshuis in een heus kinderpaleisje!

Een creche waar uw kindje zich thuis voelt

Een kind dat de koning te rijk is: u wilt als ouder niets liever, ook wanneer u zelf moet werken en u uw kindje overdag naar ons brengt. Bij creche Amersfoort, de Amersfoortse vestiging van de kinderopvanginstelling Mini’s Kinderdag Paleizen die ook over locaties in Zaandam en Monnickendam beschikt, wordt uw kindje dan ook royaal onthaald, zodat u zelf met een gerust hart kunt gaan werken. Een kindje overdag ergens anders onderbrengen, is niet altijd gemakkelijk: het vormen als het ware de eerste stapjes van uw kindje naar meer zelfstandigheid, een plek buitenshuis waar hij of zij zonder uw hulp een deel van de dag doorbrengt. Als professionele creche begrijpen wij dit als geen ander, maar wij verzekeren u dat uw kindje bij ons uitstekend verzorgd en begeleid wordt, zodat u zich als ouder geen zorgen hoeft te maken over het welzijn van uw kroost. Bij creche Amersfoort zijn onze klantjes immers koning en wij bieden hun − ook buitenshuis − elke dag een veilige en vertrouwde omgeving.

Wat mag u verwachten van ons?

Creche Amersfoort werd pas in januari 2012 geopend, wat betekent dat alles er spic en span uitziet. Het feit dat de creche vrij recent haar deuren heeft geopend, biedt ook het voordeel dat het gebouw − nabij station en uitvalswegen − voldoet aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid en gezondheidszorg. Bovendien controleren brandweer en GG&GD elk jaar opnieuw of onze geregistreerde instelling hieraan blijvend voldoet. Daarnaast is natuurlijk gelet op het feit dat wij kinderen een heus paleisje willen bieden: een ruime opzet, terwijl er tegelijkertijd door het creëren van een gezellige sfeer een gevoel van kleinschaligheid is ontstaan. Bij creche Amersfoort vinden de kinderen bovendien een royaal assortiment aan speelgoed, materiaal om te knutselen of muziek mee te maken, voldoende bedjes en een enorme paleistuin.

De dagelijkse gang van zaken

In onze creche Amersfoort worden de kinderen verdeeld over een baby- en peutergroep. Elke groep wordt begeleid door opgeleide, enthousiaste medewerkers en om een vertrouwde omgeving te bieden worden er geen uitzendkrachten ingezet: dus elke dag een vertrouwd gezicht in het paleis! Ook op het gebied van voeding wordt er voor de kinderen royaal gezorgd bij creche Amersfoort. Zoals elke dag een nieuw menu, samengesteld uit een gezonde combinatie van aardappels, groente en macaroni. Daarnaast zijn er voldoende luiers aanwezig en hoeft u zich geen zorgen te maken over flesvoeding: alles is in ruime mate aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

Beleid en visie

Geborgenheid en verzorging: dat zijn de speerpunten van creche Amersfoort. Onze medewerkers van willen niet alleen dat uw kind in ons kinderpaleis de koning te rijk is, zij wensen ook dat u als ouder volop vertrouwen hebt in hun pedagogische deskundigheid. We doen er dan ook alles aan om u als ouder constant op de hoogte te houden, onder andere van zaken die uw kindje betreffen als de dagelijkse gang van zaken bij creche Amersfoort. Het beleidsplan, protocollen en huisregels kunt u dan ook desgewenst inzien.