Kinderopvang Amersfoort

Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw kind. Zeker als het gaat om de opvang van uw kinderen terwijl u werkt. Wij houden bij kinderopvang Amersfoort een groep van ongeveer 16 kinderen aan, waarbij het speelplezier van uw kind voorop staat.

Veel speelattributen bij kinderopvang Amersfoort

Bij Kinderopvang Amersfoort vinden wij het belangrijk dat kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. Hiertoe hebben wij per leeftijdsgroep de beschikking over een groot aantal speelattributen. Kinderen ontwikkelen zich bij ons daardoor ongemerkt op zowel het cognitieve als emotionele vlak.

Als het weer het toelaat, gaan wij bij kinderopvang Amersfoort altijd even naar buiten met de kinderen. Vaak zullen we spelen in onze vorstelijke tuin, maar een aantal keer per jaar zullen wij ook op pad gaan. Bijvoorbeeld lekker naar het bos. Uiteraard lichten wij u van tevoren in over deze uitstapjes, zodat u uw kind hierop kunt kleden.

Wij bieden zowel koude als warme maaltijden

Naast spelenderwijs ontwikkelen vinden wij het bij kinderopvang Amersfoort belangrijk dat kinderen goed eten en drinken. Daarom verzorgen wij bij kinderopvang Amersfoort elke dag zowel koude als warme maaltijden en bieden wij aan de allerkleinsten uiteraard flesvoeding. Wij serveren elke dag een andere maaltijd met daarin aardappelen, groente en macaroni. Het eten en drinken is bij ons in de prijs inbegrepen.

Een vast team leidsters bij Kinderopvang Amersfoort

Uit onderzoek blijkt dat kinderen het best gedijen bij rust en regelmaat. Daarom werken wij met een vast team leidsters en maken wij geen gebruik van uitzendkrachten. Kinderen en leidsters wennen daardoor snel aan elkaar en er ontstaat vaak een hechte band. U zult merken dat uw kinderen graag naar onze kinderopvang komen, waar zij elke dag dezelfde bekende vriendelijke gezichten van onze medewerkers zullen zien.

Een marktconform tarief

Heeft u meerdere kinderen die dagelijks naar kinderopvang gaan, dan kunnen de kosten hiervan behoorlijk oplopen. Wij hebben daarom het tarief zeer marktconform opgesteld. U betaalt bij ons het maximaal aftrekbare tarief voor kinderopvang. Kijkt u op onze site voor de exacte prijzen en voorwaarden.

Kom een keer kijken bij kinderopvang Amersfoort

Wij vinden het bij kinderopvang Amersfoort belangrijk dat ouders meedenken in de manier waarop kinderen opgevangen worden. Niet alleen weet u natuurlijk wat het beste is voor uw kinderen, maar ook hebben wij de afgelopen jaren veel geleerd van de creatieve tips en ideeën van ouders. Heeft u tips of ideeën dan kunt u hiervoor terecht bij onze speciale oudercommissie.

Wij vinden het belangrijk dat u als ouder bewust kiest voor ons. Daarom raden wij u aan om ruim voordat u van de opvang gebruik wilt maken eens vrijblijvend te komen kijken. U ziet dan hoe wij met onze kinderen omgaan en hoe leuk ook vooral zij het vinden. Daarnaast kunnen wij u een aantal referenties geven van ouders waarmee u contact kunt opnemen om hun ervaringen te horen. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste keuze maakt, niet alleen voor u, maar vooral voor uw kinderen. U bent van harte welkom.