Een royaal onthaal

Zowel Mini’s Kinderdagpaleis Zaandam als Mini’s Kinderdagpaleis Monnickendam zijn verdeeld over twee groepen. Beide vestigingen bieden elke werkdag opvang aan 20 tot 23 kinderen verdeeld over 2 groepen. In elke groep is een groot assortiment aan speelattributen aanwezig die volledig afgestemd zijn op de leeftijd van uw kind.

In Paleis Amersfoort bieden wij elke werkdag opvang aan 16 kinderen op 1 verticale groep. Het grote voordeel van werken in een verticale groep is dat gerichter activiteiten voor bepaalde leeftijdsgroepen kunnen worden aangeboden in een aansluitende ruimte. De groepsruimtes zijn ook helemaal ingericht op de leeftijd van de kinderen die opgevangen worden Van 0 t/m 4 jaar. Uiteraard zullen wij de activiteiten aanpassen aan de leeftijd en behoefte van het kind.

Ook wordt er gezorgd voor zowel warme als koude maaltijden en flesvoeding. Iedere dag wordt er voor de prinsen en prinsessen een verse warme maaltijd bereid. De maaltijd bestaat uit groente, aardappels en macaroni. Uiteraard serveren wij iedere dag een ander menu en natuurlijk hebben we altijd voldoende luiers in ons paleis op voorraad. Dit alles is bij de prijs inbegrepen.
U hoeft dus helemaal niets mee te nemen als u de kleine brengt. De kinderen krijgen elke dag de gelegenheid om te spelen en te leren. Als het even lekker weer is, kunnen ze dat in onze vorstelijke tuinen. Uiteraard beschikken wij over voldoende comfortabele bedjes om daarna lekker uit te rusten.
Alle Kinderdagpaleizen zijn geregistreerd en worden ieder jaar gecontroleerd door de lokale inspectie van GGD en Brandweer.
Wij voldoen aan alle normen om een veilige omgeving voor de kinderen te kunnen waarborgen. In elk van de Kinderdagpaleizen werkt een enthousiast gediplomeerd team. Er wordt geen gebruik gemaakt van uitzendkrachten waardoor U bij ons alleen de vaste vertrouwde gezichten ziet!